Ramen wassen regio Leuven & Brussel

Ramen wassen & reinigen

Rudy Ruiten is het beste onderhoudsbedrijf op de markt in regio Leuven & Brussel. Onze specialiteit: ramen wassen en reinigen! Als ervaren ruitenwasser en reiniger van glas, muren, gevels rolluiken en PVC, weten zij precies welke technieken en producten het doeltreffendst zijn tegen vuiligheid.

In geen tijd schittert uw gebouw, winkel of huis weer zoals daarvoor. En met een periodieke afspraak, komt ruitenwasser Rudy Ruiten op geregelde tijdstippen in Leuven of Brussel langs om uw ramen, ruiten en gevels weer helemaal als nieuw te maken.

Meer informatie? Of wilt u een offerte aanvragen? Contacteer ruitenwasser Rudy Ruiten vandaag nog via de contactpagina of vraag direct een offerte voor uw ramen te laten kuisen.

Ramen wassen - Enkel voor zakelijke klanten

Wij reinigen al uw ramen en ruiten in Leuven & Brussel, zowel binnen als buiten. Voor de reiniging van ramen en ruiten op grote hoogten beschikken wij over een hoogtewerker tot 30m.  Wij wassen tevens schuine afdaken, veranda’s, moderne architectuur ed. en wij vergeten uw raamwerk en tabletten niet!

6 dagen per week beschikbaar

Wij staan zes dagen per week (niet op zondag) tot uw beschikking in de hele regio Leuven voor al uw ruiten en ramen.

Bij onze prijs is ook het kuisen van de raamkozijnen inbegrepen. Neem bij interesse in onze diensten even contact op via de e-mail. Wij staan steeds voor u klaar.

Referenties

In Leuven & Brussel beheren wij tal van gebouwen, kantoren, winkels, firma’s en bedrijven.

schoonmaak offerte aanvragen

Stel direct uw vraag:

Ter info: deze dienst is enkel voor zelfstandigen, winkels, kantoren, scholen, bedrijven, … .